6. OKTOBER

Her er mit liv.
Finn Thor Sørensen, fortæller om arbejdersønnen, der rejste på eventyr i et eventyrligt liv.

Vi skal høre en spændende beretning, krydret med småanekdoter, om en lang aktiv karriere i Politiet.

Ud over politiarbejdet har Finn haft et liv fyldt med stort engagement i forskelligt forenings- og bestyrelsesarbejde.

Det bliver historien om mennesket bag uniformen, fortalt af ham selv.

13. OKTOBER

EFTERÅRSFERIE.

20. OKTOBER

Dansk revysangs historie.
Med Revysangens Genklang, som består af Birgitte Antonius på sang og John Skou på klaver og som fortæller, rejser vi gennem mere end 100 års historie med revy i Danmark og kisten med danske revysange er proppet med spændende og flotte viser.

Der bliver
fremført viser af bl.a Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Preben Uglebjerg, Marguerite Viby, Kirsten Walther og Lisbeth Dahl, og alt sammen kædet sammen af små anekdoter om sangene og det hele sat ind i et tidsmæssigt billede fra den periode de er fra.

27. OKTOBER

Det moderne Vietnam.
Christian Friis beretter om Vietnam, et kontrastfyldt land, en blanding af nyt og gammelt.

Landet er, efter
årtiers traumatiske begivenheder, med Frankrig og senere USA, landet på sine egne ben.

Siden landets genforening
og introduktionen af økonomiske reformer har Vietnam på godt og ondt oplevet vidtrækkende forandringer.

Hør nærmere om det naturskønne land og den moderne befolknings levevis.