1. OKTOBER

"Fra Rudbøl til Skagen langs cykelrute 1".

Mette og Poul Nørup begiver sig, i selskab med nogle af den jyske vestkysts kendte forfattere, bl. a. Jens Rosendal, Kaj Munk, K. L. Aastrup og Thøger Larsen, ud på en cykeltur langs den jyske vestkyst.

Vi cykler ad den nationale cykelrute, som går fra Rudbøl til Skagen.

I ord, sang og billeder ser vi naturens og kulturens mangfoldighed og oplever det unikke kystlandskab med marsk, klitter, klitplantager og byer, der bærer præg af havets og sandstormenes ødelæggende kræfter.

8. OKTOBER

"55 år med sang og glæde".

Mona Andersen, dengang Jensen, der har sunget siden de tidlige 60’ere, i Esbjerg og andre steder i Danmark bl.a. med Rytme-kvartetten.

Mona vandt Jyllands Mesterskabet i Beat 1965 i Skive, med sin daværende gruppe Candidates.

Mona fortæller om sit spændende liv på og udenfor scenen, og hun elsker stadig at synge, - her 55 år efter.

15. OKTOBER

EFTERÅRSFERIE.

22. OKTOBER

"Et liv i børnenes tjeneste".

Karin Schwartz er født og opvokset i Esbjerg, uddannet folkeskolelærer og coach, og arbejder til dagligt som fritidskoordinator for socialt udsatte børn og unge, hvor hun har været med til at hjælpe over 1000 børn i gang med et aktivt fritidsliv.

Hun har vundet OL-medalje, EM, 25 danske og 11 Nordiske Mesterskaber i Teakwondo.
Hun har været byrådsmedlem i 3 valgperioder.

Karin kommer og fortæller om de mange spændende og mærkværdige oplevelser hun har fået med i livets rygsæk.

29. OKTOBER

"Erindringer fra et lægehjem."

Steen Schrøder er født i 1940 og opvokset i Esbjerg, som søn af en læge og tandlæge.

Han fik en karriere som bankmand og mødte under et studieophold i London sin kone, som kom fra Belgien.

Steen fortæller om sit spændende liv med små anekdoter fra hverdagen med rødderne fra skolen og i et hjem med tjenestefolk.