3. NOVEMBER.

"Årgang O."
Rachels mor Theresia Treschow-Kühl fortæller om serien, om at medvirke i serien og hvorfor serien er så unik.

Årgang 0 er Danmarks mest sete dokumentarserie, der har fulgt en række børn igennem de først år af det nye årtusind.

Theresia beretter om baggrunden for serien og hvorledes det er at være kendt og dog leve sit helt almindelige liv.

Serien er sammenlignet med dokumentarfilmens Matador, og fortæller en helt enestående Danmarkshistorie igennem helt almindelige menneskers liv.
Billetter til Juleafslutningen sælges fra i dag.

10. NOVEMBER

"Rundt om Dirch Passer."
Lillian Hjorth Westh, er foredragsholder gennem mange år i div. foreninger og klubber.

Lillian, der stammer fra Bornholm, er en spændende foredragsholder, der denne gang vil berette i ord og billeder om hele Danmarks Dirch, som vi jo alle kender fra teater og film igennem mange år.

Han var en af Danmarks store skuespillere, sjov og komisk, det er nok sådan vi husker ham, men bag facaden var der også en anden Dirch, som var mere alvorlig.

17. NOVEMBER

"Mine 10 år i Showbizz."
Peter Møller, vender tilbage, og der venter os en fornøjelig og rørende tur ned ad mindernes allé sammen med Peters muntre foredrag og smittende humør, fyldt af minder og anekdoter om sin tid på pladeselskabet EMI i 70’erne.

Peter har mødt dem alle - fra Keld Heick til Tina Turner og Jørgen Ryg.

Og så krydres foredraget med billeder og masser af musikalske eksempler og sprøde toner.

24. NOVEMBER

"Juleafslutning"  - Husk af købe billet.

Vi skal have en dejlig julemiddag - flæskesteg og ris a’ la’ mande, kaffe og småkager og et glas rød- eller hvidvin.

Og så vil der være lidt underholdning med julesange mv. og lotteri.