Marts

5. marts

Basseralle

Lene Riis og Ole Spillemand har spillet sammen siden 1991 under navnet Basseralle. Foredraget vil guide os rundt i Basseralles univers af gård sange, sømandsviser, revy m.m., og vi hører både sjove og ømme værker. Foruden sang, harmonika, guitar og violin viser Basseralle også, hvordan savblad, skeer og murerbalje kan bruges som instrumenter. Hvis en frivillig fra publikum skulle have lyst til at være med, byder de meget velkommen på scenen.

12. marts

ÅRSMØDE & FOREDRAG

Vi starter med årsmødet* i OK-Klubben

(*dagsorden mv. uddeles fra 27. februar, til interesserede).

Derefter fortæller Inge Nybro Laugesen levende om sin tid som sygeplejeelev på Amtssygehuset i Ribe i 50’erne, en fortælling som hun i 2022 fik udgivet som bog. Takket være en meget fotointeresseret læge fra samme periode, er historien krydret med rigtig mange billeder fra dagliglivet på sygehuset. Det vil være muligt at købe Inges bog ”Frøken Mogensen, Sygeplejeelev i Ribe 1955-58” efter foredraget.

19 marts

På cykel rundt i Verden

Kamilla Christensen fra Varde kommer og fortæller røverhistorier og viser billeder fra to cykelture fra Singapore til Danmark og fra Mexico til Canada. Vi skal høre om nogle af de spændende mennesker og oplevelser, der har gjort de største indtryk, samt hvordan det er leve på en cykel.

 

26. marts

PÅSKEFERIE