Januar

9. januar

KAI, NORMANN OG JEG …

- Vi har elsket ham, så længe vi kan mindes. Jazz med To er tilbage med en fortælling om Kai Normann Andersen, som var en af tidens førende danske komponister. Han var egentlig bankmand, men kom tidligt i gang som komponist, og bidrog til film og revyer med iørefaldende melodier. En fortælling i ord og musik om Kai Normann Andersen. Der er anekdoter

og gode melodier i luften. Søren Peter Frøsig spiller trompet, synger og fortæller. Gert Jacobsen spiller klaver.

16. januar

En dag blandt tolder og synder.

Tag med på en spændende rejse gennem 40 år med kontrol af skibe for smugleri af alle former. Knud Erik Rasmussen har bl.a. været ansat i SKAT, hvor han var operativ leder af gruppen, som dækkede hele landet. Her undersøgte de skibene for narko, våben, sprængstoffer, menneskesmugling, cigaretter og andet som er forbudte varer at indføre i landet.

Foredraget bliver krydret med billeder fra det virkelige liv og fortællinger  om et spændende arbejde og rigtige sager gennem tiden.

23. januar

Fællessang med Annamarie Uhre

Med udgangspunkt i hhv. Højskolesangbogen og ”Syng og Lyt” er der fællessang med Annamarie Uhre, som slår fast, at enhver fugl synger, som bekendt, med sit næb, så alle er særdeles velkomne.

- Fællessang er også godt for sundheden, livskvaliteten og hjertevarmen

Du kan se frem til et par hyggelige timer med sang og musik.

30. januar

Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle - fra mor til monster.

Under Anna Marie’s kærlige opvækst på landet stod det ikke skrevet i stjernerne, at hun som 25-årig skulle indlede en så katastrofal affære med Kong Alkohol, at hun flere år senere var ved at dø af druk. Heldigvis kom hun i behandling i tide. Hør hende fortælle om sine 17 år som aktiv alkoholiker, - hvordan alt og alle omkring hende mistede pusten og lod sig manipulere af hendes benægtelse, løgne, retfærdiggørelser osv. osv.

Anna Marie hævder, at hendes nærmeste pårørende blev om muligt endnu mere ”syge” end hun selv, - magtesløsheden og medafhængigheden lammede dem.